Hip en Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Lastig om een geschikte bh te vinden? Niet met deze tips!

Lastig om een geschikte bh te vinden? Niet met deze tips!

 

Aangezien vrouwen niet dagelijks, wekelijks en ook niet maandelijks een nieuwe bh kopen, is het wanneer het dan eindelijk weer nodig is, vaak best een hele uitdaging. Niet zozeer om zichzelf ertoe te zetten er één te kopen, maar wel om te bepalen wat het nu uiteindelijk moet worden. Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende soorten zijn, kan het een flinke uitdaging worden om een bh te vinden die je niet alleen mooi vindt, maar die ook nog een fijn zit. Een comfortabele bh is overigens toch echt wel een stuk belangrijker, dan een bh die alleen mooi is. Wij hebben daarom een aantal tips voor je verzameld, waarmee we zeker zijn van het feit dat jouw zoektocht hierdoor een stukje gemakkelijker wordt.

 

Vergelijk niet met je oude bh

 

Net als dat een nieuwe broek vaak even wennen is, geldt dit ook voor een nieuwe bh. Je oude heb je immers al een flinke tijd gedragen, waardoor je er volledig aan gewend bent. Wel is het goed te weten dat een nieuwe bh absoluut niet te strak mag zitten, maar je eigenlijk vanaf het begin al het idee moet hebben dat hij prettig zit. Uiteraard zal het even wennen zijn, omdat het bandje net iets anders zit en de cups misschien net iets anders uitkomen dan je vorige bh, maar dat is geen enkel probleem. Zorg er daarom dus altijd voor, dat je niet kijkt naar wat je hebt gehad, maar je puur focust op wat je nu nodig hebt.

 

Verschillende type bh’s

 

De meeste vrouwen kiezen vaak weer voor een zelfde type bh, als wat ze voorheen ook hebben gehad. Toch is het goed om gewoon eens je stoute schoenen aan te trekken en iets totaal anders te proberen. Zo kan het heel goed zijn, dat een bralette je misschien wel prachtig staat. Voor diegene die zich afvragen, wat is een bralette? Dit is een bh die in principe geen ondersteuning heeft vanuit zichzelfs zoals bh beugels of een voorgevormde cup. Je natuurlijk rondingen worden hierdoor extra geaccentueerd. Iets wat voor veel vrouwen vooral in het begin vaak even wennen is. Toch zal zien, dat wanneer je er één keer aan bent gewend, het ontzettend fijn is. 

 

De prijs

 

Iedere bh heeft natuurlijk een prijskaartje. Zo kun je kiezen voor een bh van 10 euro, maar zijn er ook bh’s die tot wel 100 euro kunnen kosten. Het is belangrijk dat je kiest voor kwaliteit en niet focust op alleen prijs. Een bh draag je immers de gehele dag, dus dan is het wel zo fijn dat deze ook fijn en comfortabel zit, vind je niet?