Hip en Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Gezond en toch trendy: slippers op maat

Is het kopen van schoenen iets waar je tegenop ziet? Vaak zitten schoenen net niet lekker of misschien heb je wel specifieke klachten die het extra lastig maken om schoenen te vinden die lekker zitten. Je moet dan kiezen voor een model dat het meest comfortabel zit, en dan kun je de pech hebben dat dat niet het paar is wat je het mooist vind. Dat kan al vervelend zijn als je reguliere schoenen koopt. Maar waarschijnlijk loop je daar helemaal tegenaan als je op zoek bent naar een paar mooie slippers.

Slippers op maat als oplossing

Als je normaal gesproken schoenen draagt met therapeutische ondersteuning heb je bij het kopen van dichte schoenen misschien geen problemen. Je kunt een voetbed eenvoudig van de ene schoen in de andere schoen plaatsen. De steun zit aan de binnenkant van de schoen en aan de buitenkant zie je er niets van. Maar in de zomer wil je natuurlijk het liefst op slippers lopen, want het is mooi weer en het past ook veel beter bij een zomerse outfit. Dat wordt lastig als je de steun die je normaal gesproken in je schoenen gebruikt, niet in de open slipper kwijt kunt. Met slippers op maat heb je toch de mogelijkheid om volop van het mooie weer te genieten. Dankzij het voetbed dat namelijk op maat gemaakt is en onzichtbaar in de slipper is verwerkt.

Een trendy dames en herencollectie

De slippers op maat zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Je kunt kiezen uit een groot assortiment modieuze modellen, zowel als teenslipper of als slipper met twee banden over je wreef. En natuurlijk kies je ook uit verschillende kleuren en prints. Op deze manier heb je niet alleen een paar luchtige slippers die steun geven, maar het ziet er ook nog heel vlot uit. Omdat de slippers op maat worden gemaakt ben je niet gebonden aan een vaste schoenmaat, maar krijg je de slipper die helemaal op het model van je voet is afgestemd.

De perfecte slippers op maat met een 3D scan

Om zeker te weten dat de slippers op maat ook echt passen maak je een afspraak bij een voetspecialist. Tijdens de afspraak kies je het model uit van de slipper die je mooi vindt. Behalve het model is het natuurlijk ook belangrijk dat je aangeeft wat voor soort binnenwerk je wilt bij je slippers op maat, welk bovenwerk en welk patroon of kleuren je wilt hebben. Vervolgens wordt er met de nieuwste apparatuur een 3D scan van je voeten gemaakt. Op deze manier kan exact de vorm worden aangehouden die nodig is om het voetbed te maken. Als eindresultaat heb je niet alleen slippers op maat met een gepersonaliseerd voetbed, maar ook een hele eigen samenstelling van jouw favoriete slippers.

Geniet nog langer van de slippers op maat

De slippers op maat worden van de beste kwaliteit materialen gemaakt, zoals suède en leer. Dit materiaal vraagt zo nu en dan om wat onderhoud. Borstel suède met een zachte borstel af en poets het leer met daarvoor bestemde wax. Met goed onderhoud profiteer je nog langer van je slippers op maat.