Hip en Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

De producten van Comfort Cooling Products

Comfort Cooling products verkoopt producten om mensen te helpen op het gebied van koeling, herstel en oververhitting. Margreet ontdekte tijdens haar herstel na borstkanker koelsjaaltjes in Canada die hielpen bij opvliegers. Toen ze merkte dat deze niet te koop waren in Nederland besloot ze om deze naar Nederland te halen en is nu de distributeur van verkoelingsproducten voor mensen in Europa. De koelsjaaltjes zijn ideaal voor vrouwen met opvliegers, maar worden ook gebruikt door mensen met migraine, fanatieke sporters, werknemers in de zorg en de bouw en ouderen tijdens hittegolven. Wil je meer informatie? Kan dan op de informatiepagina!

De koelsjaal is een innovatieve oplossing om op een veilige en effectieve manier verkoeling te bieden bij warm weer of bij fysieke inspanning. De sjaal bevat koelkristallen die opgezwollen worden in koud water en vervolgens in de sjaal worden geplaatst. Door de sjaal om de nek te dragen, wordt het lichaam op een natuurlijke manier gekoeld en blijft de drager comfortabel en alert, zelfs bij hoge temperaturen.

Waarom de koelsjaal werkt?

Allereerst doordat de koelsjaal om de nek gedragen wordt, de positie is dus ideaal. Dat zorgt ervoor dat de belangrijkste delen van het lichaam verkoeling krijgen omdat de nek immers een plek is waar de belangrijkste bloedaderen lopen. Daardoor kan de doorstroming optimaal presteren en zorgt het voor een goede verkoeling van het lichaam. Wanneer het lichaam afkoelt zal er een aanzienlijk vermindering van bijvoorbeeld stress en inspanning zijn wat zorgt voor betere prestaties.

 

Handige informatie over de producten van Comfort Cooling Products

De koelsjaal is een handig hulpmiddel om verkoeling te bieden tijdens warme dagen of bij fysieke inspanning. Het is belangrijk om de koelsjaal met de hand te wassen en vervolgens in de open lucht te laten drogen wanneer deze niet wordt gebruikt. Bewaar de koelsjaal niet in een plastic zak of iets dergelijks om schimmelvorming te voorkomen. De sjaal kan dagelijks opnieuw in het water worden gelegd voor absorptie van lauw water, maar laat deze nooit langer dan 30 minuten in het water liggen om eventuele lekkage van de kristallen te voorkomen. De levensduur van de koelsjaal is afhankelijk van het gebruik en ligt gemiddeld tussen de 1 en 1,5 jaar. Er zijn meer dan 60 verschillende designs verkrijgbaar van deze sjaaltjes van hoge kwaliteit. De koelsjaals worden ondersteund door verschillende organisaties in Canada, waaronder de “Canadian Cancer Society”, “The Menopausal Society” en de “MS Society”. De Heat Guard koeling kussentjes hebben dezelfde werking als de sjaaltjes en worden vaak gebruikt door mensen die verlichting zoeken bij bijvoorbeeld migraine. Deze producten zijn eenvoudig in gebruik en zijn zonder medisch voorschrift verkrijgbaar.


Kijk voor meer informatie op de speciale informatiepagina van Comfort Cooling Products.

https://comfortcoolingproducts.nl/informatie/