Hip en Gezond
Image default
Gewichtsverlies

Trainen met een personal trainer

Het maakt niet uit of je helemaal nieuw bent in de sportschool of al jaren regelmatig sport, het kan altijd een goed idee zijn om een personal trainer in de hand te nemen.

Personal training kan soms worden beschouwd als een luxe uitgave, maar trainen met een personal trainer heeft ontzettend veel voordelen.

Waarom een personal trainer

Personal trainers, kunnen een schat aan kennis, ervaring en begeleiding bieden die jouw training naar een hoger niveau zal tillen.

Stel fitness is nieuw voor je, en je bent een beginner in de sportschool in Hengelo. Dan is het een verstandig idee om een personal trainer Hengelo te vinden. Deze kan je op weg helpen met het zoeken naar de juiste oefeningen en je leren hoe je de juiste vorm houdt. Een veelgemaakte fout van nieuwe sportschoolgebruikers is dat ze beginnen met een te hoge intensiteit en zonder de juiste vorm, wat kan leiden tot blessures of gebrek aan vooruitgang. Door vanaf het begin met een personal trainer Hengelo te werken, bouw je een basis en leer je de basisprincipes van trainen.

 

Ook voor gevorderden

Personal training is echter niet beperkt tot beginners in de sportschool – zelfs de meest ervaren gewichtheffers en fitnessfanaten kunnen enorm profiteren van een coach. Of je nu op zoek bent naar die extra 5 kg op je persoonlijke record bij deadlift, of je runtime van 5 km met één minuut wilt verbeteren, een personal trainer kan je helpen die kleine maar allerbelangrijkste verbeteringen te behalen.

Misschien heb je binnenkort een wedstrijd of sportevenement waarvoor je je moet verbeteren, een coach kan je helpen om je te begeleiden en een programma op te zetten om je doelen te bereiken.

Online trainer

Als de stap nog te groot is om naar de sportschool te gaan, of je liever thuis traint, kan je ook een online trainer inschakelen. Op deze manier ben je nog altijd gegarandeerd van een goede work out! Een online trainer is net zo goed als een personal trainer. Deze persoon kan jou met dezelfde dingen helpen alleen is dit volledig online. Dit is waarschijnlijk fijner als je de sportschool een beetje eng vindt.

https://www.fitintwente.nl/