Hip en Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Dingen waar je blij van wordt

Heb je het idee dat jouw leven in een sleur terecht is gekomen en dat je van de ene naar de andere afspraak moet? Dan is het nu meteen tijd om dit gevoel aan te pakken. Met de volgende dingen reserveer je in je drukke bestaan ook voldoende tijd voor jezelf.

Mediteren en neurofeedback praktijk Groningen

Nee, mediteren is niet suf. Steeds meer mensen maken kennis met mediteren en passen dit toe in hun dagelijkse routine. Lukt het niet om zelf een goede manier te vinden om te mediteren? Op internet zijn genoeg filmpjes te vinden met enkele oefeningen of met passende muziek. Als je dit een paar keer per week ben je energieker en positiever. De kans dat je met een burn-out te maken zult krijgen wordt een stuk kleiner. Dan hoef je bijvoorbeeld niet naar een neurofeedback praktijk Groningen. Echter, neurofeedback praktijk Groningen is voor sommige mensen een goede optie.

Datenights

De beste manier om even alles te vergeten is lachen met de lieve mensen om je heen. Dat kan natuurlijk je partner zijn, maar net zo goed een goede vriend of vriendin, ouders en broers of zussen. Het is heerlijk om over de belangrijke dingen in het leven te praten en je frustraties kwijt te kunnen, maar tegelijkertijd om de flauwste grap te kunnen lachen. Heb je toch behoefte aan meer ondersteuning? Aarzel niet om een professional in te schakelen of te informeren naar neurofeedback praktijk in Groningen.

Bewegen

Sporten is natuurlijk wel gezond en we zouden dagelijks een halfuurtje moeten bewegen onder andere om even het hoofd leeg te maken. Heb je trainingen of abonnement van de sportschool, dan kan het  al snel als een verplichting voelen. Maar je kunt ook een dagelijkse work-out inplannen zonder je hele grote sporttas mee te moeten sjouwen of helemaal bezweet thuis te komen. Denk bijvoorbeeld aan een stukje wandelen of fietsen.

Klusjes

Ja, ook klusjes kunnen je helpen om te ontspannen. Ben je een type dat van opruimen houdt, dan kun je deze klusjes ook gebruiken om even je hoofd leeg te maken. Denk aan suffe klusjes zoals afwassen, wasjes draaien of strijken. Heerlijk om dit in stilte te doen. Is het niets voor jou dan doet muziek vaak wonderen en sta je binnen de kortste keren te dansen achter de strijkplank.

https://www.neurobics.nl/