Hip en Gezond
Image default
Voeding

Zo maak je een zoete zomerse verrassing met slechts zes ingrediënten

Wanneer de zomerse hitte toeslaat, is er niets verfrissender dan een heerlijke ijstraktatie. De ijshoorntjes van het merk Jos Poell zijn de perfecte basis voor een zomerse verrassing die zowel kinderen als volwassenen zal bekoren. Met slechts zes eenvoudige ingrediënten creëer je een onweerstaanbare traktatie die perfect is voor elke zomerse dag.

Ingrediënten:

Hoe maak je dit klaar?

Stap 1: Voorbereiding van de ingrediënten

Begin met het verzamelen van alle ingrediënten. Was de aardbeien grondig en snijd ze in dunne plakjes. Zorg ervoor dat het vanille-ijs zacht genoeg is om makkelijk in de hoorntjes te scheppen, maar nog stevig genoeg om zijn vorm te behouden.

 

Stap 2: IJshoorntjes vullen

Neem een ijshoorntje van Jos Poell en vul het met een flinke bol vanille-ijs. Jos Poell ijshoorntjes zijn stevig en knapperig, waardoor ze perfect zijn om het ijs en de toppings te dragen zonder te breken.

 

Stap 3: Voeg de aardbeien toe

Beleg het vanille-ijs met de plakjes verse aardbei. De zoete en licht zure smaak van de aardbeien past perfect bij het romige vanille-ijs en voegt een frisse, fruitige noot toe aan de traktatie.

 

Stap 4: Chocoladesaus eroverheen

Druppel een royale hoeveelheid chocoladesaus over het ijs en de aardbeien. Dit geeft een rijke, decadente smaak die elke zoetekauw zal waarderen.

 

Stap 5: Amandelen en slagroom

Strooi wat geschaafde amandelen over de chocoladesaus voor een knapperige textuur en een nootachtige smaak. Top de creatie af met een toefje slagroom voor extra romigheid en een feestelijke uitstraling.

 

Stap 6: Serveren en genieten

Serveer de ijshoorntjes direct om te voorkomen dat het ijs smelt. Deze zomerse verrassing is niet alleen heerlijk, maar ook eenvoudig te maken, ideaal voor spontane zomerse genietmomenten.

 

Met de ijshoorntjes van Jos Poell en slechts vijf andere ingrediënten, heb je een verfrissende en verrukkelijke traktatie die perfect past bij warme zomerdagen. Meer zomerse recepten uitproberen? Kijk dan eens op Jos-poell.nl. Eet smakelijk!

https://jos-poell.com/