Hip en Gezond
Image default
Voeding

Wat te doen als afvallen echt niet lukt?

Soms is het om moedeloos om van te worden. Een dieet volgen, weer aankomen, sporten en weer stoppen. Vervolgens weer beginnen. Jaar in en jaar uit, hetzelfde ritueel. Terwijl je ondertussen elk jaar weer wat aankomt.

In het ergste geval moet je vervolgens afvallen, omdat jouw gezondheid in gevaar is, maar ben je te zwaar voor de operatie. Je moet eerst afvallen. Maar ja, dat was nu juist het probleem. Dat lukt niet. Ernstige overgewicht is gevaarlijk en bovendien is het moeilijk om het tij te keren.

In welk stadium je ook zit, het is lastig. Het goede nieuws? Er is misschien een oplossing die bij jou gaat werken en waar je niet voor onder het mes moet. Interesse? Lees gerust verder.

Slim placebo-effect met de virtuele maagband

Het is vele mensen gelukt om bijvoorbeeld te stoppen met roken, na een aantal intensieve hypnose sessies. Het nadeel is, dat er geen garantie is dat je ervoor altijd vanaf bent. Toch is het in ieder geval voor de jaren dat je gestopt bent, gunstig geweest voor jouw lichaam.

Hypnose bij het afvallen, door te denken dat je een virtuele maagband hebt, kan een interessant hulpmiddel, als onderdeel van een totaalplan zijn. Je kunt het effect van de virtuele maagband namelijk heel handig inzetten op het moment dat afvallen gewoonweg niet lukt en het voor de gezondheid noodzakelijk is. Het liefst wil je het moment voor zijn dat je een operatie moet krijgen.

Hoe het werkt

Door middel van een aantal hypnose sessie raakt jouw onderbewuste ervan overtuigd dat jouw lichaam een maagband heeft. Met als gevolg dat je automatisch kleinere porties gaat nemen en jij je sneller verzadigd voelt.

Hoe gaat het daarna

Natuurlijk ben je daarna niet klaar. Je moet echt je leven omgooien en gezonder gaan eten. Daarvoor kun je het beste zorgen voor een eetschema op maat. Een eetschema, waarin ook een klein beetje ruimte is voor een keertje iets minder gezond eten. Dat heb je namelijk ook nodig om het vol te houden. Daarvoor heb je hulp nodig van jouw dokter, die jou in contact brengt met de juiste specialisten.

Uiteindelijk gaat niks vanzelf, maar een virtuele maagband kan je wel net dat zetje geven dat je nodig hebt, om het proces in gang te zetten.

https://hypnosezorg.nl/toepassingen/virtuele-maagband/