Hip en Gezond
Image default
Voeding

Een nieuw restaurant!

Of je nu een nieuw restaurant gaat openen of een nieuwe locatie. De juiste apparatuur is van groot belang voor jouw nieuwe horeca zaak!

Er is veel verschillende apparatuur beschikbaar. Het is dus belangrijk dat jij goed nadenkt over welk apparatuur jij nodig hebt. Heb je al een menu kaart? Kijk dan naar de recepten. Het is namelijk erg duur en zonde als je apparatuur koopt, dat je niet gaat gebruiken.

Het is ook belangrijk om bij de keuze van het apparatuur de capaciteit van het restaurant in acht te nemen. Je kunt namelijk wel kiezen voor goedkoper, kleiner apparatuur. Maar wat als je daarmee de capaciteit van je restaurant helemaal niet mee haalt?

Kies de juiste koelapparatuur voor jouw restaurant

Koelapparatuur is een van de basisbenodigdheden van een restaurant. Hier worden namelijk alle ingrediënten in gekoeld of bewaard. Onder koelapparatuur verstaan wij:

–          Horeca koelkasten

–          Horeca diepvriezers

–          IJsblokmachines

Zoals eerder vernoemd, neem de capaciteit van je restaurant in acht. Maar denk ook na over het soort restaurant dat je gaat starten. De keuze aan apparatuur is namelijk erg afhankelijk van deze 2 factoren.

Wat voor voedselbereidingsapparatuur heb jij nodig?

Dit is ook sterk afhankelijk van het soort restaurant dat je gaat openen. Misschien heb jij wel helemaal geen mixer nodig, bijvoorbeeld.

Onder voedselbereidingsapparatuur zien wij:

–          RVS werktafels

–          Mixers

–          Blenders

–          Keukenmachines

Welk kook en bak apparatuur ga jij nodig hebben?

Ook dit is afhankelijk van de recepten die jij of je kok gaat bereiden. Als je een van deze apparaten niet nodig hebt, is het een goed idee om die ook niet of later te kopen.

–          Frituurpan

–          Bakplaten

–          Warmhoud apparatuur

–          Koffiezetapparaat

–          Broodrooster

–          Heteluchtoven

–          Grillplaat

–          Gasfornuis

Naast deze apparaten heb jij ook goede schoonmaakapparatuur nodig. Dit is van cruciaal belang om de zaak te openen en open te mogen blijven.

http://shop.bouter.nl/product-categorie/koel-en-vries/