Hip en Gezond
Image default
Voeding

De juices van Juice Heroes

De juices van Juice Heroes 

 

Wil je een gezondere levensstijl creëren, maar elke dag alleen maar gezond eten lukt niet? Bestel de juices van Juice Heroes. Deze juices kan je een keertje of twee keer per dag drinken naast je gewoonlijke eetpatroon. De juices zijn gemaakt van minimaal 400 gram groente en fruit. Iedere juice is heerlijk en zit vol met voedingsstoffen die van nature in de groenten en fruit zitten. 

 

De juices 

De juices die wij bij Juice Heroes maken zijn zo samengesteld om jouw gezondheid en energie een boost te geven. Je kan de juices naast je normale eetpatroon nemen of als detox kuur. Wij proberen zoveel mogelijk voedingsstoffen van de groenten en fruiten in een sapje te krijgen. Hierdoor zijn onze juices ook echt heel erg gezond. De gemiddelde Nederlander vindt het een uitdaging om voldoende groente en fruit te eten, maar daar brengen wij met de juices verandering in. Omdat we dus zoveel voedingsstoffen in het sapje hebben, is de juice een gezond makkelijk alternatief. We hebben verschillende smaak opties, zo hebben we spinazie, biet, tomaten, maar ook ananas, watermeloen en nog veel meer. Deze juices kan je allemaal op onze website vinden. 

 

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in de juices van Juice Heroes, dan kan je naar de website gaan en daar jouw pakket kiezen. Je kan ook een abonnement nemen en dan wordt maandelijks jouw gekozen pakket opgestuurd. Zodra je een box hebt besteld gaan wij aan de slag met het persen van het groente en fruit tot een heerlijke sap. Deze (shock)vriezen we daarna vers in tot het bezorgen. Kies je bezorg dag tijdens het bestellen en dan zorgen wij ervoor dat het dan wordt bezorgd. Ma-do voor 14:00u bestelt, volgende dag geleverd. Als de juices zijn geleverd kan je deze in de koelkast of vriezer bewaren. Leg de juices s’ avonds in de koelkast en dan kan je de volgende dag gaan genieten van de heerlijke juices.

 

Wil jij graag een gezondere levensstijl gaan leven? Probeer dan de juices van Juice Heroes. Ben je al helemaal overgehaald en wil je op deze manier een gezonde levensstijl opbouwen, dan kan je ook een abonnement nemen. Elke maand wordt dan jouw pakket aan de deur bezorgd. Wil je een andere combinatie juices, dat kan natuurlijk. Neem contact met ons op en dan staat de volgende keer jouw ideale juice box voor de deur.