Hip en Gezond
Image default
Alternatief

2 Must haves als je gaat golfen + Tips!

Golf is een erg populaire sport die wereldwijd gespeelt wordt. Mensen die nog nooit golf hebben gespeeld maar dit voor de eerste keer gaan doen kunnen baat hebben bij dit artikel. We gaat het namelijk hebben over een aantal must haves als je gaat golfen. Hiermee bedoelen we kleding, schoenen en tips voor als je de eerste keer gaat golfen.

Wat doe je aan als je gaat golfen? Een Peter Millar Jacket

Als je niet weet welke kleding je het beste kunt dragen als je gaat golfen, dan kun je een kijkje nemen op rsgolfhop, waar veel goede en kwalitatieve golf kleding aangeboden wordt. Een item die niet mag ontbreken is een Peter Millar Jacket.

Peter Millas jackets zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit met een mooi en luxe design. Door de stretch performance stof zijn ze ideaal op de golfbaan, ze zijn namelijk water- en windafstotend.

Welke schoenen kun je het beste gebruiken tijdens het golfen

Golf is niet alleen een actieve en vermakelijke sport, het is ook een sociale sport. Nu je een geschikte jas in de pocket hebt, wil je hier ook bijpassende schoenen bij. Je kunt dan het beste kiezen voor G Fore Europe schoenen. Deze hebben een klassiek en stijlvol design, maar zijn ontworpen om de golfbaan te kunnen trotseren. Zo ben je altijd goed gekleed.

Tips voor de eerste keer golfen

Als je net begint met golfen is het niet ideaal om op een 18 holes baan te beginnen. Je kunt het beste op de driving range je slagen oefenen. 

Begin met een van jouw wedges of korte clubs en warm jouw golfspieren op met halve slagen. Vervolg met je middelste club om de lengte en snelheid van je slagen te verhogen. Werk zo je weg omhoog naar de driver, ga na een paar slagen met de driver terug naar je wedge.

https://www.rsgolfshop.nl/peter-millar