Hip en Gezond
Image default
Beroepen

Zo leuk is een polaroid camera

Zo leuk is een polaroid camera

 

Eén van de eerste camera´s ooit, dat was de polaroid camera. Tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. Het leuke aan deze camera is, is dat je direct je foto´s laat afdrukken. Uiteraard is het ook ontzettend spannend omdat je niet weet hoe je erop staat. Waar het in de huidige tijd vaak allemaal met de smartphone gebeurt, is de polaroid natuurlijk vele malen leuker. Vaak verwijden de foto´s op onze smartphone na enkele weken of maanden in de vergetelheid, terwijl die met een polaroid vele malen minder gebeurt.

 

Je kunt een hele collage maken

 

Het leuke aan polaroidfoto´s, is dat je een hele collage kunt maken. Zo kun je bijvoorbeeld bij iedere speciale gebeurtenis foto´s laten maken van iedereen die aanwezig is en dit vervolgens verwerken in een soort  van fotoboek. De kans dat je hier namelijk in bladert, is vele malen groter, dan wanneer je alles op de telefoon hebt staan. Uiteraard wil je wel de Beste Polaroid camera, dus is het zaak dat jij je hier van te voren goed in verdiept. Het is immers zonde dat je een keuze maakt, die achteraf niet helemaal juist blijkt te zijn geweest en je er dus spijt van hebt.

 

Wat kost een gemiddelde camera? 

 

De kosten voor een gemiddelde polaroid liggen ergens tussen de 40 en 100 euro. Zo duur als ze vroeger waren, zo goedkoop zijn ze tegenwoordig. Ondanks het feit dat de prijs reuze meevalt, is het natuurlijk belangrijk dat je voor de juiste camera kiest. Het handigste is dus om te kijken naar de camera die als best getest is en op die manier kijken of deze aansluit bij wat jij zoekt. Houd er wel rekening mee, dat je niet alleen de camera moet aanschaffen, maar natuurlijk ook de ‘films’ waarop jij uiteindelijk je foto afgedrukt krijgt.